KOMBITÄVLINGEN 2013.

Den 9 maj var det dags för ”Bödkaregårdens kombitävling” och för året slogs Malmö Pistolklubbs kombitävling ihop med denna. Denna sammanslagning gjorde att hela          45 skyttar ställde upp, nämligen 30 från Malmö Pistolklubb, 10 från Pk Elbogen              och  5 från SJ Pk.

Lasse Sjöberg var banläggare och därmed kunde man vara säker på en kul och ganska krävande tävling. Sålunda gällde det att skjuta på många figurer som Lasse hade snickrat till med stor fantasi och som ingen hade sett tidigare.

Efter tävlingen räknades det ihop antalet träff, antalet träffade figurer och antalet poäng på träffarna. Som mest kunde man få följande resultat:

Träff 48 st      Figurer 30 st      Poäng 350     Totalpoäng  428

Nämnas kan också att totalsegrare i tävlingen blev Ulf Arkenljung Pk Elbogen med 355 poäng(45+29+281), tvåa blev banläggaren själv, Lasse Sjöberg SJ Pk, med 347 poäng och trea Mats Hartell Malmö Pk också  med 347 poäng.

Glädjande var också att en del av våra nya skyttar var med i tävlingen och att dessa sköt riktigt bra. Detta var en jättefin tävling och vi hoppas att Lasse Sjöberg fortsätter att göra lika fina tävlingar framöver.

På länken nedan kan ni se hela resultat listan för MPK.

Resultat Combitävling 2013-05-09