JULTÄVLING OCH JULBORD ÅR 2013.

I Torsdags, den 19 december 2013, hade klubben sin traditionella jultävling och julbord. Detta år kom nästan femtio medlemmar, vilket till och med är något fler än förra året.

Jonas och John Wallin och Jonny Appelby ordnade, liksom förra året, ett dignande  julbord som alla uppskattade.

Jultävlingen började med en utslagningstävling där den som vann mot sin motståndare gick vidare till en A-final och den som förlorade till en B-final.

A-finalen blev jämn och i den segrade Leif Hiljestrand på goda 92 poäng, tvåa blev Mahir Spahic med 91 poäng och trea Martin Majvall med 90 poäng. Sedan följde  på fjärde plats Andre’ Johnsson med 87 poäng, på femte plats Johan Bredmark med 86 poäng, på sjätte plats Cecilia Åkesson med 85 poäng, på sjunde plats Tore Adnoff på 81 poäng, på åttonde plats Claudio Hult med 77 poäng, på nionde plats Lars Kristensson med 75 poäng och på tionde plats Michael Svärd med 70 poäng.

B-finalen vanns mycket överlägset av Rizan Fljugaj med fantastiska 112 poäng. Detta är troligen det bästa resultat som uppnåtts i en B-final vid klubbens jultävlingar! Tvåa blev Mats Hartell med 72 poäng och trea Magnus Rosberg med 69 poäng. Sedan följde i tur och ordning på fjärde plats Zenad Fljugaj med 65 poäng, på femte plats Rune Gustavsson med 63 poäng, på sjätte plats Keijo Olllikainen  också med 63 poäng, på sjunde plats Lars Liljegren med 61 poäng, på åttonde plats Tommy Olsson med 60 poäng, på nionde plats Ivo Dvorsky med 57 poäng och på tionde plats Jörgen Larsson med 55 poäng.

Efter tävlingarna hurrades för pristagarna och det kan nämnas att resultaten är riktigt bra med tanke på all de (tillåtna) störningar som sker under tävlingen.

Under och efter tävlingarna ”avåts” julbordet med alla sina delikatesser och därefter var årets jultävling/julbord slut. Förhoppningsvis lever denna trevliga tradition kvar i framtiden.