MPK ref Kretsfält 7

LARS-GÖRAN SKÖT FULLT OCH INGA-LILL VANN SIN KLASS PÅ VÅR KRETS-FÄLT I MAGLARP.

Malmö PK hade några riktigt stora framgångar vid vår kretsfältskjutning i Maglarp. Lars-Göran Ekstrand var i toppform och sköt fullt. Därmed blev han tvåa i mästar-klassen, C3, där konkurrensen som vanligt är störst. Lars-Göran hade dessutom 56 särskiljningspoäng och därmed bara futtiga fyra poäng mindre än vinnaren. Och ovanpå detta vann Inga-Lill Hartell sin damklass! Vi hoppas alla på en god fort- sättning av sådana resultat…. .

Tävlingen ansågs som medelsvår, lite i kontrast med så många andra kretsfältskjut- ningar som numera är direkt svåra för de flesta.

Antalet starter i klasserna C var inte mindre än 158 och totalt i alla klasser var antalet starter 233. Ändå var det många av funktionärerna som på grund av tids- brist inte hann skjuta. Hur som helst var det precis Malmö PK hann genomföra tävlingen innan det blev mörkt. Lite hjälp hade man av vädret, som slog om på eftermiddag till solsken… .

En trist sak är förstås att inte mindre än TIO av de kallade funktionärerna uteblev från tävlingen. Detta innebar att de funktionärer som ställde upp också fick slita för de som inte kom. I denna fråga får det bli skärpning, annars lär det bli svårt för Malmö PK att genomföra så stora tävlingar i fortsättningen! Skärpning!