Svårt kretsmästerskap i fält hos Kullens Pk.

Årets kretsmästerskap i fält ägde rum i och kring Kullen Pk:s skjutbana. Många arrangörer verkar tyvärr vara rädda för att mästerskaps skjutningar blir ”för lätta” och därför lägger man banor med en svårighetsgrad för ett fåtal elitskyttar, men inte för alla andra. Men för all del så lyckas alltid någon med tur och skicklighet skjuta fullt i klass C, så även denna gång, men det var en av 128 deltagare. Resultatet blir många ledsna skyttar, eller vad sägs om att en (1)! skytt i klass C1 klarade fordringarna för standardmedalj i brons och i klass C2 klarade en (1)! skytt fordringarna för standardmedalj i silver. Det är nog inte så roligt att vara ny eller inte så aktiv skytt när man åker hem med sådana låga resultat.

Malmö Pk ställde upp med 10 skyttar i finkaliber, klass C, och i grovkaliber ställde vår klubb upp med 3 skyttar, vilka startade sex gånger i de olika klasserna.

Särskilt bra gick det tyvärr inte för oss heller, men nämnas kan att i finkaliber blev Bengt Kahn 2:a i klass veteran yngre på goda 55 träff (av 60 möjliga) och i klassen veteran äldre blev Lennart Jönsson 4:a på goda 51 träff.

I tvåmannalag i klassen veteraner äldre blev klubben silvermedaljör, men det blev tyvärr inga medaljer eftersom inte tillräckligt många lag hade anmält sig.

I grovkaliber i klass A2 kom Lars-Göran Ekstrand på en 2:a plats med goda 53 träff.

Man fick trösta sig med att vädret var bra, promenaden längs banan trevlig och smörgåsarna goda…. .